ПОКАНА ЗА ИЗРАБОТКА НА РЕКЛАМЕН ПОДАРЪК ПО ПРОЕКТ MOSAIC

ПОКАНА ЗА ИЗРАБОТКА НА РЕКЛАМЕН ПОДАРЪК ПО ПРОЕКТ MOSAIC

MOSAIC logo_verticalОКАЖЕТЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ВАШИЯ ЗАНАЯТ: ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА ИЗРАБОТКА НА РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ ПО ПРОЕКТ MOSAIC!

Поканата е отворена до 31 март 2024

Какво е MOSAIC?

Включете се в проект MOSAIC, в който изкуствата и занаятите са на преден план! В проекта обръщаме внимание на традиционните и редки занаяти, благородните метали и бижутата, мебелите и обработката на дърво, както и дизайна и художествената индустрия. Нашето международно партньорство кани сътрудници от ЕС и извън ЕС да повишат уменията си в областта на професионалното образование и обучение (ПОО). Ние не просто изработваме, ние създаваме бъдеще в подкрепа на качествени работни места и възможности за цял живот в една приобщаваща и екологична икономика. Проектът MOSAIC се стреми към разбиване на стереотипи, обединявайки вселени, нуждаещи се от приятелско побутване.

Цели на проекта

  1. Създаване на сътрудничество между фирми и центровете за ПОО, с цел взаимно обогатяване.
  2. Насърчаване на отличните постижения в ПОО чрез въвеждане на иновативни и авангардни модули за обучение.
  3. Насърчаване на интернационализацията и международните стратегии, динамично реагиращи на развиващото се професионално образование и обучение и общество.
  4. Ориентиране на ПОО към бъдещето, чрез непрекъснато интегриране на дигитални методологии и инструменти.

Защо имаме нужда от Вас?

Занаятчии, вашите таланти допълват мозайката! Ние търсим квалифицирани практикуващи занаятчии, които могат да осигурят автентични рекламни подаръци, различаващи се от индустриалните артикули, всичко това в хармония с всеобхватната мисия на проекта MOSAIC, в подкрепа на занаятите и устойчивостта. Също така ще се радваме да чуем и споделим вашите истории на уебсайта MOSAIC. Уникалните ви разкази ще добавят наситеност и богатство към общността, която изграждаме.

Към кого е насочена тази покана?

Занаятчии, възползвайте се от момента! Ако сте професионалист в изкуствата и занаятите, проект MOSAIC иска да види вашите идеи и да сподели вашите истории. Развълнувани сме да споделим, че сме публикували покани, за да насърчим създаването на подбрана селекция от рекламни подаръци, които не само демонстрират местните занаятчийски практики, но и възхваляват богатото наследство зад тях.

Публикувани са национални покани за участие в страните партньори по проект MOSAIC, даващи възможност за участие на жители на следните държави: Армения, България, Канада, Финландия, Франция, Италия.

Какво търсим?

Партньорите по проект MOSAIC търсят уникални рекламни подаръци – ръчно изработени или цифрови, които илюстрират занаятчийски процес. Тези рекламни подаръци са предназначени да бъдат посланици, подкрепящи проекта MOSAIC и занаятчийските изкуства. Рекламните подаръци ще попадат под светлината на прожекторите по време на международните събития за разпространение по време на изпълнението на проекта.

ПРОЦЕС НА КАНДИДАТСТВАНЕ И КЛЮЧОВИ КРИТЕРИИ


Описание на търсените рекламни подаръци

  1. Рекламните подаръци трябва да илюстрират занаятчийски процес (ръчно изработен или дигитален) и в идеалния случай да демонстрират местното наследство или традиции и да съответстват на принципите на устойчивост.
  2. Рекламните подаръци трябва да могат да се вземат лесно с една ръка и да са подходящи за пътуване. Ако е необходимо, трябва да се предвиди и опаковка.
  3. Трябва да има достатъчно място за брандиране на проект MOSAIC  (минималното място за брандиране да е с размер 1,5 х 4 см.)

Стойност на поканата

Наличният бюджет за всяка покана във всяка държава е 2 500,00 евро, като включва ДДС и всякакви евентуални банкови такси за плащане, при получаване на фактура.

Критерии за оценка

1. Количество спрямо бюджета (40%): Помислете за броя на рекламните подаръци в рамките на разпределения бюджет.

2. Въздействие върху устойчивостта (20%): Оценете как рекламни подаръците допринасят за устойчивостта, наблягайки на рециклираните материали.

3. Наследство и традиция (20%): Оценете как рекламни подаръци демонстрират и популяризират местното наследство.

4. Творчески процес (20%): Оценете креативността и уникалността при разработването на рекламни подаръците.

Партньорството MOSAIC запазва правото си да не избере изпълнител, в случай че предложените рекламни подаръци бъдат счетени за неподходящи, поради художествени, практически или финансови причини.

Краен срок

Поканата е отворена от 4 март 2024 до 31 март 2024

Методика за подбор

Процесът на подбор включва две стъпки:

  1. Първа стъпка – Партньорите от всяка държава участваща в проект MOSAIC ще одобрят за своята държава част от кандидатите за следващ кръг: Всеки клъстер от дадена държава ще оцени и ще подбере 5 кандидатури въз основа на критериите за оценка.
  2. Втора стъпка – Окончателен подбор от консорциум MOSAIC: Представители от всички клъстери на държавите партньори по проект MOSAIC колективно ще направят окончателния избор на печелившия рекламен подарък от одобрените за участие във втория кръг.

Печелившите кандидати ще бъдат избрани до 12 април 2024.

Сроковете за доставка ще бъдат съгласувани с партньорите в проект MOSAIC.

Как да кандидатствате? -  КЛИКНЕТЕ ТУК ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМУЛЯРА


Готови ли сте да покажете уменията си на световната сцена? Не пропускайте тази възможност да станете част от проекта MOSAIC. Нямаме търпение да видим невероятния рекламен подарък, който ще създадете.

От избраните кандидати ще се очаква да споделят своята творческа история на уебсайта MOSAIC и в социалните канали.

Свържете се с нас

За въпроси или съдействие, моля, не се колебайте да се свържете с нашия представител за България на следния e-mail: tatyanagicheva.cci@gmail.com

Ние сме тук, за да помогнем!