Бизнес мисия на арменски био/органични производители и търговци в Добрич, България

ПОКАНА
До всеки, когото касае:

Търговско-промишлена палата Добрич има удоволствието да Ви покани като участник в събитията по проект „Match@Grow“ – финансиран от инициативата EU4Business на Европейския съюз и управлявана от EUROCHAMBRES.

Цел на проекта:
Основната цел на проекта е да допринесе за развитие на интернационализацията на български и арменски фирми от сектора на био/органични храни (производители, търговци на едро, дистрибутори, агенти).


Основни дейности:
- Брокерски събития B2B по време на:

Добрички панаир – B2B Добрич, България (25-27 август 2021)
Панаир ArmProdEXPOB2B Ереван, Армения (14-18 октомври 2021)
- Посещение на Фермерски пазар в град Добрич
- Посещение на Фермерски пазар в град Ереван
- Фирмени визити в България и в Армения

Представители на 10 арменски фирми от сектора на био/органични храни ще посетят, както Добрички панаир, така и Фермерския пазар в град Добрич. Българските търговци, дистрибутори, вносители и производители ще могат да проведат кратки разговори с гостуващите фирми; да ги поканят на посещение в своите фирми с цел установяване на бизнес контакти.

Представители на 10 български фирми от сектора на био/органични продукти ще могат на реципрочен принцип да посетят Армения в периода 14-18 октомври по време на панаир ArmProdEXPO, където ще имат възможност да се срещнат с дистрибутори, търговци на едро, търговци на дребно и др. от Армения.
На изложението ще участват фирми от следните браншове консервна промишленост, производство на семена, хлебни и тестени изделия, месни продукти, риба и морски дарове, млечни продукти, тестени изделия, подправки, хранителни стоки, чай, кафе, сушени плодове и зеленчуци, здравословни, натурални и органични продукти.

Организациите партньори по проекта ще предоставят консултантска помощ при подготовката, провеждането и последващи комуникации след съответните събития. (изготвяне на профил, превод по време на срещите, съдействие при организация на пътуването).

Участието във всички дейности по проекта е безплатно.
Целеви групи:
Производители, търговци на едро, търговци на дребно, дистрибутори, агенти, представители и др. в сферата на био/органичното земеделие.

Документи за сваляне:
Регистрационна карта за брокерски срещи в Добрич и в Армения
Покана за участие

За контакти и изпращане на картата за регистрация:


Герман Германов – Ръководител на проекта
E-mail: ggermanov63@gmail.com; Мобилен телефон 0899 115590


Татяна Гичева – Организатор събития и комуникации
E-mail: tgicheva@cci.dobrich.net; Мобилен телефон 0899 115596


Георги Колев: gkolev@cci.dobrich.net; Мобилен телефон 0899 026851


Очакваме да потвърдите интереса си за участие до 12 август 2021.